2019-09-11 04:15:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A tervezgetést és a célok kitűzését halassza későbbre

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az ön hatodik sorsterületén remekül fényszögelt, ez az önzetlen munka fontosságát emeli ki. Elképzelhető, hogy erőfeszítései most magasabb célt szolgálnak, nem pedig személyes szükségleteit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha egy mód van rá, tegye félre a munkát, hacsak kifejezetten épp ebben nem talál örömet. Ha valóban szereti a szakmáját, ma némi elismerésben is része lehet. Jól érzi magát a bőrében, barátságos, szórakozni vágyik. Könnyed hozzáállásával jó benyomást gyakorolhat másokra.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A művészetek minden ágazatára nyitottá válik, esztétikai élményt nyújt szinte minden, amit maga körül lát. Tudományos kutatásra kiváltképp kedvező a mai nap, de üzleti és pénzügyi vonalon is kedvező fejlemények várják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap-Neptunusz oppozíciója a harmadik és a kilencedik sorsterülete között feszül, mind szellemileg, mind fizikailag letört lehet. Nyugalom, elmúlik hamarosan. Próbálja meg a világot olyannak látni, mint amilyen az valójában. A tervezgetést és a célok kitűzését halassza későbbre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kevés fizikai erőt érez magában és minden valószínűség szerint semmi kedve a hatalmi harcokhoz, amik a munkahelyén várják. Legjobb ilyenkor nyugton maradni és relaxálni egyet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az a vágya, hogy megússza a megmérettetést, bizonyos kerülő utak igénybevételére csábítja önt. Azonban könnyen visszájukra fordulhatnak esetlen mesterkedései, mivel most egyszerűen alkalmatlan az ilyesmit jól csinálni. Legyen óvatos, mert mások is eljátszhatják ezt önnel, ez még mindig a Neptunusz hatása.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

Ma nagyon élvezne egy kis ráérős vidéki autókázást, szépséget és nyugalmat árasztó tájakon. Lazítson, pihenjen és élvezze a kellemes környezetet vagy az esztétikai örömöket. Ez a nap tényleg a töltekezésre való.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Ha nem feszíti túl a húrt, kicsattanó egészségnek örvendhet. Hajlamos lehet másokkal szemben parancsolóan vagy basáskodóan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most vagy a későbbiek során.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

Hihetetlen energiákkal rendelkezik, és hatalmas önbizalma néha túlzásokra és meggondolatlanságra vezetheti. Ne hajszolja magát agyon semmilyen téren, különösen a „melldöngetést” kerülje.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Energiáit most kellő ellenőrzés alatt tartja és be tudja osztani, hogy elhúzódó, pontos, fegyelmezett, türelmes munkát végezhessen fizikai vagy szellemi téren, ez köszönhető a Mars és Szaturnusz közötti trigonnak.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Ma leginkább az dühíti fel, ha szakmai elképzelésit éri támadás, bár megpróbál uralkodni magán, ameddig csak lehet, mert büszke „racionális” és „objektív” megközelítésmódjára. De ha megkérdőjelezik tudását, ingerültséget mutat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Önnek ma nagyon nehéz lesz haragját kinyilvánítani, mert egyúttal együtt is érez azzal, aki megbántotta. Az is lehet, hogy észre sem veszi, ha valaki bántóan viselkedik önnel, mert egyszerűen nem veszi személyes támadásnak a dolgot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: